Η Heidenau είναι μια κορυφαία εταιρεία παραγωγής ελαστικών με έδρα στην Γερμανία. Ιδρύθηκε το έτος 1946 στην πολή Heidenau της Γερμανίας.
Η γερμανική εταιρεία παραγωγής ελαστικών Heidenau αρχικά ξεκίνησε να κατασκευάζει διάφορα προϊόντα από καουτσούκ ενώ με τα χρόνια και συγκεκριμένα από το έτος 1953 και μετέπειτα ξεκίνησε και να κατασκευάζει ελαστικά για αυτοκίνητα και ποδήλατα  υπό τον ομώνυμο τίτλο της.

Διένυσε σαν εταιρία ελαστικών αρκετά χρόνια ανάπτυξης και συνεργασίες με άλλες εταιρίες ελαστικών όπως η Pneumant. Την χρονική περίοδο του 1969 εώς το έτος 1994 το τμήμα της Heidenau που ήταν αρμόδιο για την κατασκευή ελαστικών αυτοκινήτου ενσωματώθηκε στην προαναφερθείσα εταιρία Pneumat, μια σημαντική περίοδος για την Heidenau για το λόγο ότι αύξησε και τον τομέα παραγωγής της σε σχέση με τα ελαστικά αυτοκινήτων και μοτοσυκλέτας.
Κατά την διάρκεια του έτους 1994 η Heidenau αλλάξε την ονομασία της σε Heidenau GmBH & Co KG και ταυτόχρονα αύξησε και την παραγωγή ελαστικών για δίκυκλα καθώς και karts.
Η Heidenau συνεχίζει δυναμικά μια ανοδική πορεία και συνεχώς να αναπτυσσέται στον τομέα των ελαστικών προσφέροντας νέες καινοτομίες και ευελιξίες στον τομέα παραγωγής ελαστικών. Οι συνεχές τάσεις των αναβατών για οτιδήποτε μπορεί να βελτιώσει την οδηγική συπεριφορά των μοτοσυκλετών τους δίνει και στην Heidenau το λιθαράκι ώστε να μπορεί να χτίζει νέες και πρωτοποριακές ιδέες για την εξέλιξη των ελαστικών της σε ένα καλύτερο στάδιο για να μπορεί να καλύπτει με αυτόν τον τρόπο και τους ποιο απαιτητικούς οδηγούς. Νέα ελαστικά της εταιρίας Heidenau για να καλύψουν όλες τις αναγκές συνεχίζουν να κατασκευάζονται και μια πληθώρα “πιστών” της εταιρίας Heidenau για να  ακολουθεί τα νέα της και την συνέχη ανάπτυξή της στα ελαστικά μοτοσυκλετών καθώς και άλλων δικύκλων.
 

Μην χάσετε λοιπόν την ευκαρία για να “γνωρίσετε” και να αποκτήσετε ελαστικά της εταιρίας Heidenau, τώρα κοντά σας και στα καταστήματα μας  PERISTERAS ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΜΟΤΟ.