Το Ιταλικό Yamaha R3 bLU cRU Cup 2020 που γίνεται στη διάρκεια του Coppa Italia Velocita, είναι οι αγώνες ενιαίου τύπου με μόλις 46 συμμετοχές από την αρχή της χρονιάς, ενώ στον 5ο & 6ο Αγώνα της χρονιάς που έγινε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στην θρυλική πίστα του Μουτζέλο, συμμετείχαν μόλις 34 οδηγοί. Ανάμεσά τους ο 15χρονος Γιάννης Περιστεράς #John41 που με την Yamaha R3 της ομάδας Roc'N'DeA, προσπάθησε να μάθει την άγνωστη στον ίδιο πίστα, όσο γρηγορότερα γινόταν. Ο – εκ των ιδιοκτητών της ομάδας – Alex de Angelis εντυπωσιάστηκε με τη γρήγορη προσαρμογή του Έλληνα οδηγού που με το που μπήκε στην πίστα σημείωσε χρόνο 2'12'', με τους ταχύτερους Ιταλούς στο 2'10'', έχοντας τρέξει όλοι ήδη δύο τουλάχιστον αγώνες ο καθένας σε αυτήν την πίστα.

Στις Κατατακτήριες ο Περιστεράς κατέβασε στο 2'10.889 και πήρε την 18η θέση. Στον Αγώνα του Σαββάτου έχασε θέσεις στην εκκίνηση και μετά κατάφερε να ανακάμψει, τερματίζοντας 20ος. Στον Αγώνα της Κυριακής και πάλι η εκκίνησή του δεν ήταν καλή, πάλεψε όμως σε ένα μεγάλο γκρουπ οδηγών που έδιναν τη μάχη για την 16η θέση, τερματίζοντας τελικά 18ος, με ταχύτερο γύρο στο 2'10.481, ενώ τον Αγώνα κέρδισε ο ομόσταυλος του Γιάννη Diego Palladino, τον οποίο σταθερά κερδίζει ο Έλληνας οδηγός στην κατηγορία SSP300 του CIV, στην οποία επίσης αγωνίζονται μαζί.
Σε μια άγνωστη πίστα λοιπόν, με εξαιρετικά γρήγορες στροφές ο #John41 πήρε πολύτιμες εμπειρίες, έμαθε την πίστα, κατέβαζε συνεχώς χρόνο και έδειξε καλά στοιχεία.

 

 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ
“Η πίστα μου άρεσε πολύ, ήταν η πρώτη φορά στην αγωνιστική μου ζωή που έστριβα με 5η ταχύτητα και οι εμπειρίες που πήρα ήταν πολύ ωραίες. Κατάλαβα σε ποια σημεία πρέπει να βελτιωθώ κι άλλο και με τον προπονητή μου Λευτέρη Πίππο και τον αρχιμηχανικό μας Λάμπρο Τσώκο θα προετοιμαστούμε για τους Αγώνες του CIV στην Βαλελούγκα σε δύο εβδομάδες. Ευχαριστώ όλους τους υποστηρικτές μας και τον πατέρα μου, γιατί χωρίς αυτόν δεν θα έτρεχα στην καλύτερη πίστα του κόσμου”.

 

 

 

 

 


 

 


Την προσπάθεια υποστηρίζουν οι: REPSOL Petrolmak S.A., Yamaha ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, Akrapovic, DNA Filters, TECNO MOTO Performance, SHOEI, KARASSULIS International Transport, Rider Repair Graphics, Peristeras Tyres, Pirelli – INTRAMOTO.
Τα hashtag για την επικοινωνία του στα social media είναι: #racing4greece #johnperisteras41 #blucruyamaha #yamaharacinghellas #repsol #akrapovic #dnafilters #technomoto #shoei #ixs #sidi #tzortzopoulosmotofashion #karassulisinternationaltransport #riderrepairgraphics #yamahar3 #mouratisgp #ermax #georgopoulosracing #extraproductstasoulis #extremetrackdays #papageorgiou #spiliotis #rise #mgpgr #motogpworldmagazine #lekaredesign #intramoto #andelitouring #papastavroushops #pipposracing #serrescircuit #hel #pptuning #fabbri
#rigopoulosleyteris #LefterisRigopoulos(Superbmotos Hellas) #roc&dea
 
 
 
Peristeras Moto Tyres
OFFICIAL SUPPLIER  GREECE:
Dunlop Moto Racing Tyres 
Dunlop Kart Racing Tyres 
Chicken Hawk moto & kart Warmers  
Gerbing Heated Clothes 
Gruppo Pritelli official Racing Apparel
 
Κεντρικό Μιχαλακοπούλου 125 Αθήνα, 
Υπ/μα :  Κωνσταντινουπόλεως 44, Περιστέρι 
Office: 210 777 5380 & 2105770877
Fax:    210 7798116  & 2105770876
Mob:   6978483747
Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.peristeras-tyres.gr
https://www.facebook.com/profile.php?id=100009036700180
https://www.instagram.com/peristeras/?hl=el