Ο 14χρονος Γιάννης #John41 Περιστεράς αγωνίστηκε στην πίστα του Μιζάνο, το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου ως έκτακτη συμμετοχή στο Ιταλικό Πρωτάθλημα CIV στην κατηγορία Supersport 300 με Yamaha R3. Η εναλλαγές του καιρού με πολλή βροχή το Σάββατο και ήλιο την Κυριακή δεν επέτρεψαν στους οργανωτές να ολοκληρώσουν τους αγώνες που μέτρησαν με μειωμένους γύρους και βαθμούς. 

Χωρίς δεδομένα η Ελληνική ομάδα, με μηχανικό τον Λάμπρο Τσώκο, κόουτς τον Σάκη Συνιώρη και μάνατζερ τον Νίκο Περιστερά προσπάθησε να βρει τις σωστές ρυθμίσεις και ο #Jophn41 πήρε την 23η θέση στις Κατατακτήριες 2, με διαφορά στα 1.9'' από τον Livio Loi (γνωστό από τη νίκη του στην Moto3) που ήταν τρίτος και επίσης έκτακτη συμμετοχή. 

Ο 1ος από τους δύο Αγώνες του προγράμματος, το Σάββατο, διακόπηκε λόγω της βροχής μόλις στον 3ο γύρο και ο Έλληνας οδηγός τερμάτισε στην 21η θέση. Ο 2ος Αγώνας που έγινε την Κυριακή στο στεγνό κράτησε μόλις 5 γύρους, καθώς είχαμε και πάλι διακοπή λόγω βροχής. Ο Γιάννης Περιστεράς πρόλαβε να δείξει κάποια καλά στοιχεία οδήγησης και πάλεψε δυνατά σε ένα γκρουπ 12 οδηγών, παίρνοντας τελικά την 19η θέση. Μάλιστα ο ταχύτερός του γύρος είναι 1.7'' αργότερος από αυτόν του πρώτου Αγώνα, δείχνοντας ότι υπάρχει συνεχής βελτίωση. 
Οι εμπειρίες που κέρδισε στο δύσκολο Ιταλικό Πρωτάθλημα με τις 34 συμμετοχές από 7 χώρες, είναι τα θετικά στοιχεία που κρατάει, καθώς και πάλι ήταν ο μικρότερος σε ηλικία οδηγός της κατηγορίας. Σίγουρα το ότι ήδη δέχτηκε πρόσκληση να είναι οδηγός μιας Ιταλικής ομάδας του χρόνου, σημαίνει ότι κάποιοι που ξέρουν βλέπουν κάτι καλό στον οδηγό μας. Τώρα η ετοιμασία της ομάδας εστιάζεται στον επόμενο Αγώνα που θα γίνει στο Μουτζέλο.

Η ομάδα θέλει να ευχαριστήσει τους χορηγούς που στηρίζουν την προσπάθεια:

ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, Motodirect, ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ, Aplinestars, TZORTZOPOULOS – SHOEI, ANEK – SUPERFAST, Zen1one Racing, RACE TECH Exhaust System, Yamaha TSOKOS Racing, Georgopoulos – ERMAX, EXTRA Products TASSOULIS, Extreme Track Days, RISE, mouratis gp spare parts, TECNO MOTO performance, clever media, P+P Papageorgiou Peristeras, PIRELLI Intramoto, PAPASTAVROU Shops, AM ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, MGP motograndprix.gr, S1 Sinioris Racing, BIZZARE STICKERS, SUPERBMOTO, ΒΑΦΕΣ ΜΑΝΟΣ, ANDELI MOTOTOURING, TENG TOOLS, FABRI, RiderGraphics, DUNLOP, PERISTERAS TYRES