Στην κατηγορία MiniGP ο 12χρονος Γιάννης Περιστεράς συμμετείχε με μια Ohvale 110 και κέρδισε τον Αγώνα και μαζί τον δεύτερο συνεχόμενο Τίτλο του.

O Πρωταθλητής Ταχύτητας Άλεξ Παπαγεωργίου συμμετείχε στην κατηγορία ΟΡΕΝ και επίσης κέρδισε τον Αγώνα και τον αντίστοιχο Τίτλο. Και οι δύο οδηγοί φέτος κέρδισαν όλους τους Αγώνες και έδειξαν ταχύτητα και σταθερότητα.


Ο Γιάννης Περιστεράς ήταν πολύ χαρούμενος: “Προσπάθησα να οδηγήσω σταθερά σε όλη τη διάρκεια του Αγώνα και έκανα γρήγορους γύρους μέχρι και τον τελευταίο.

Οι χρόνοι δεν ήταν πολύ καλοί αφού η βροχή από το Σάββατο δεν βοήθησε και επειδή οδήγησα χωρίς να ρισκάρω επειδή την άλλη εβδομάδα θα είμαι στον Τελικό της Επιλογής του Rookies Cup.

Ο Αγώνας αυτός με βοήθησε στην προετοιμασία μου. Ευχαριστώ την ομάδα για όλη τη χρονιά”.


Από τη μεριά του ο Άλεξ Παπαγεωργίου δήλωσε: “Το MiniGP είναι μια ωραία διοργάνωση που δίνει την ευκαιρία στα νέα ταλέντα να γνωρίσουν τον κόσμο των αγώνων Ταχύτητας. Μαζί για τους παλιότερους είναι μια καλή προπόνηση και βλέπουμε ακόμη και οδηγούς όπως ο Marquez να προπονούνται με τέτοιες μοτοσυκλέτες. Περάσαμε ωραία και ευχαριστώ την ομάδα για την υποστήριξη όλη τη χρονιά”.


 
Peristeras Moto Tyres

OFFICIAL SUPPLIER  GREECE:

Dunlop Moto Racing Tyres

Dunlop Kart Racing Tyres

Chicken Hawk moto & kart Warmers 

Gerbing Heated Clothes

 

Κεντρικό Μιχαλακοπούλου 125 Αθήνα,

Υπ/μα :  Κωνσταντινουπόλεως 44, Περιστέρι

Office: 210 777 5380 & 2105770877

Fax:    210 7798116  & 2105770876

Mob:   6978483747

Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.peristeras-tyres.gr

 

Πηγή: http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=27287